mchi

Прес

По 13 години имаме подобрување на кредитниот рејтинг, економијата расте и се движи во добар правец

Уште една потврда за успешноста на економските политики на Владата предводена од СДСМ.

dbi

18.06.2019

Извештајот на ОН го потврдува економскиот напредок: Северна Македонија со најголем раст на инвестициите од 260%

Вистинските економки политики и напредокот кон ЕУ и НАТО позитивно влијаат врз развојот на економијата.

dbi

13.06.2019

Промените во СДСМ продолжуваат, именувани 30 претседатели на општински организации

Претседателот Зоран Заев, согласно неговите овластувања, назначи 30 претседатели на Општински организации на СДСМ.

dbi

12.06.2019

K.Кузмановска: Над 25000 семејства добиваат гарантиран минимален приход, градиме систем што извлекува од сиромаштијата

За прв пат, корисниците на Гарантираната минимална помош, добиваат детски додаток и додаток за основно образование.

dbi

11.06.2019

Богоевски: Мицкоски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ се само послушници на Груевски, нивниот лидер во бегство

Одговорност се превзема лично, храбро и со крената глава пред оние кои што те избрале, а не кукавички во бегство и криејќи се зад диктатори кои делат слични верувања.

dbi

11.06.2019

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени