mchi

Архива на вести

Ништо повеќе не зависи од волјата на Груевски и криминалците во ВМРО-ДПМНЕ

Логично е на криминалната власт во заминување да не и е јасно како може МРТ да се финансира од Буџетот и до други приходи, наместо граѓаните да плаќаат сметки за радиодифузна такса

dbi

12.01.2017

Лошото работење на претпријатијата Исар и Стипион го блокираа Штип, бараме да се преземат итни мерки

Ние како советничка група од СДСМ и коалицијата ќе поднесеме барање за одржување на вонредна седница на Советотна о. Штип со единствена точка на дневен ред Предлог мерки за надминување на постоечката состојба и нејзино нормализирање

dbi

12.01.2017

Власта во заминување да престане да лаже и да почне да штеди струја!

Бараме власта во заминување веднаш да почне да штеди струја за домаќинствата на кои им е неопходна, наместо да троши за осветлување неважни објекти, како на пример спомениците од Скопје 2014 или огромната зграда на ВМРО-ДПМНЕ

dbi

12.01.2017

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ повторно ги лажат охриѓани ветувајќи им проекти кои до сега требаше да се направени

Власта во заминување ја ветува изградбата на марина по четврти пат - ветувањето е исто, само локацијата се менува. И експресниот пат Охрид - Пештани се ветува цели 3 години, но неговата изгрдба никако не започнува

dbi

12.01.2017

Граѓаните избраа нова Влада која ќе води реални политики, затоа Груевски е нервозен?

Убедливо мнозинство од над 600.000 граѓани избраа промени и нова одговорна Влада којашто ќе се грижи на нивните потреби и ќе води реални политики. Од тука доаѓа нервозата на Никола Груевски и криминалното раководство на ВМРО-ДПМНЕ

dbi

12.01.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени