mchi

Обраќања

Смилеска: Буџетот за 2018 обезбедува повеќе пари за капитални инвестиции и проекти во интерес на граѓаните

Видео од обраќањето на пратеничката Кети Смилеска, на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет на Република Македонија

dbi

05.12.2017

Тунтев: Собранието нема да попречува судски одлуки, туку ќе обезбеди услови за враќање на правната држава

Од осамостојувањето на нашата држава, Собранието никогаш не дозволило попречување на судски одлуки

dbi

01.12.2017

Кирацовски: Институциите имаат должност да го расветлат случајот од 27 април, пратениците не се над законите

Враќањето на правната држава е нешто за што сите со години се боревме, а Собранието мора да биде првото место каде што правдата ќе завладее

dbi

30.11.2017

Велковски: Предлог буџетот ги отсликува економските и социјалните политики што носат економски раст

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски,на комисијата за финансирање и буџет,по однос прва точка од дневен ред Предлог-Буџет на Република Македонија за 2018 година

dbi

27.11.2017

Ковачевски: Буџетот за 2018 година обезбедува повеќе пари за граѓаните и ги крати непродуктивните трошоци

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски,на комисијата за финансирање и буџет,по однос прва точка од дневен ред, Предлог-Буџет на Република Македонија за 2018 година

dbi

27.11.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени