mchi

Соопштенија

Раководството на ВМРО-ДПМНЕ да не се крие зад бесмислени прес конференции и да каже дали е за ЕУ и НАТО, полицијата работи одговорно

Полицијата работи ефикасно, професионално и во служба на граѓаните, а доказ за тоа се и последните големи полициски акции за сузбивање на криминалот.

dbi

06.10.2018

Преку криминално владеење ВМРО ДПМНЕ вршеа притисок врз администрацијата, денес институциите работат професионално

Раководството на ВМРО-ДПМНЕ продолжува со измислици и лажни наводи избегнувајќи да одговори дали ќе ги повика пратениците да ја почитуваат волјата на над 600.000 граѓани кои на референдумот, слободно и без притисоци се одлучија за иднина во ЕУ и НАТО

dbi

04.10.2018

Раководството на ВМРО-ДПМНЕ ја интересира само заштита на криминалот на Груевски, нивните нелогични барања нема да ја закочат иднината

Мицкоски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ нема да ја кочат македонската иднина и нема да може да избегаат од волјата на граѓаните

dbi

04.10.2018

Мицкоски и врвот на ВМРО-ДПМНЕ треба да покажат дали се за НАТО и ЕУ или против!

Христијан Мицкоски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ треба да престанат со измислување на нови, нелогични барања, со кои се обидуваат повторно да ја вратат амнестијата за Никола Груевски.

dbi

04.10.2018

Зборот е збор, пензиите растат согласно трошоците за живот, септемвриската пезнија зголемена за 1,8 отсто

Исклучително е важно Македонија да стане членка на ЕУ и НАТО за овие позитивни трендови да се зголемат. Тоа ќе донесе придобивки за сите наши граѓани.

dbi

04.10.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени