mchi

Интервјуа

Кирацовски гостин во „Паричник“ на ТВ Сонце

Дополнителниот заменик министер за информатичко општество и администрација, Александар Кирацовски гостин во емисијата „Паричник“ на телевизија Сонце.

dbi

15.11.2016

Шекеринска гостин во „Пелагонија на дланка“ на ТВ Орбис

Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска гостинка во емисијата „Пелагонија на дланка“ на ТВ Орбис.

dbi

11.11.2016

Интервју на Заев за Клик Плус на телевизија 21

Интервју на претседателот на СДСМ Зоран Заев за емисијата Клик Плус на телевизија 21

dbi

10.11.2016

Николовски гостин во „24 Анализа“ на 24 Вести

Заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски гостин во дебатната емисија „24 Анализа“ на телевизија 24 Вести.

dbi

10.11.2016

Николовски гостин во „Што мисли народот“ на регионалната ТВ Стар

Дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски гостин во емисијата „Што мисли народот“ на регионалната телевизија ТВ Стар од Штип.

dbi

10.11.2016

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени