mchi

Архива на вести

Заев за Велигден: Да ја празнуваме победата на животот, ќе има живот за сите!

Празникот на победата на животот нека оваа година донесе живот за сите граѓани на Република Македонија! Да се живее спокојно, значи да се живее во хармонија со себе, со семејството и со своите сограѓани. Нема поединечна среќа, и нема поединечно добро. Добиваме рака, кога подаваме рака.

dbi

15.04.2017

Парламентарното мнозинство е власт, Иванов нема да ја попречи граѓанската волја штитејки криминалци!

Ѓорге Иванов нема право да се однесува тирански кон својот народ, само за да удоволи на еден човек и неговата фамилија да ги реализираат нивните криминални платформи. Со тоа Иванов е соучесник во злото што им се нанесува на граѓаните

dbi

15.04.2017

Мнозинската волја ќе се испочитува, ќе има живот, слобода и правда за сите!

Граѓаните да бидат спокојни во овие празнични денови. Многу брзо во Македонија ќе се живее во демократија, слобода, еднаквост, вредностите што граѓаните ги избраа на последните избори

dbi

15.04.2017

Нова Влада ќе има многу скоро, ќе има и живот за сите!

Нова реформска Влада ќе овозможи решенија на многу горливи прашања за граѓаните, што веќе ја загрозуваат нивната егзистенција. Ќе ги исплати субенциите на земјоделците и ќе им обезбеди навремени и поголеми субвенции. Ќе обезбеди повисоки плати за работниците, како и стабилизација на фирмите и економијата

dbi

14.04.2017

Николовски: Ја преземаме обврската да го деблокираме Собранието, ќе има нова реформска Влада

Одговори на новинарски прашања

dbi

13.04.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени