mchi

Обраќања

Заев: Започнатите реформи во судството ќе овозможат независно судство ослободено од политички притисоци

Видео од одговор на пратеничко прашање на Претседателот на СДСМ и Премиер на Република Македонија,Зоран Заев на 23 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

24.11.2017

Заев: Од 2019 ќе започне повратот на ДДВ што ќе донесе повеќе пари и кај граѓаните и во Буџетот на Р.М.

Видео од одговор на пратеничко прашање на Претседателот на СДСМ и Премиер на Република Македонија,Зоран Заев на 23 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

24.11.2017

Заев: Ако се појават причини за разрешување на некој од новопоставените кадри, тогаш тој ќе биде разрешен

Видео од одговор на пратеничко прашање на Претседателот на СДСМ и Премиер на Република Македонија,Зоран Заев на 23 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

24.11.2017

Заев:Новиот Буџет ќе го зголеми процентот на реализација на капиталните проекти

Видео од одговор на пратеничко прашање на Претседателот на СДСМ и Премиер на Република Македонија,Зоран Заев на 23 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

24.11.2017

Средствата што не може да се реализираат до крајот на оваа година ќе се пренаменат таму каде што има вистинска потреба од нив

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски,на продолжението на 20 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

18.11.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени