mchi

Соопштенија

Неодговорното однесување на Вељаноски и ВМРО-ДПМНЕ завршува, ќе има и конститутивна седница и нова Влада

Одлуката на Трајко Велјаноски да не свика веднаш координација и продолжување на конститутивната седница е уште една потврда за тоа дека Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ ги интересира само личниот интерес и ништо друго

dbi

17.03.2017

И администрацијата чека промени, наместо да живее и да работи за интересите на Груевски!

За вработените во администрацијата, како и за сите граѓани, за целата домашна и меѓународна јавност е јасно дека сето тоа Груевски и раковоството на ВМРО-ДПМНЕ го прават за лични цели, со цел заштита од одговорност за криминалите.

dbi

17.03.2017

Груевски и ВМРО-ДПМНЕ да прифатат дека се опозиција и да ја поддржат Програмата на новата Влада!

Неопходно е Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ во интерес на граѓаните и на државата да се вразумат, да ја прифатат реалноста дека се опозиција и да овозможат мирен трансфер на власта

dbi

17.03.2017

Да престанат злоупотребите на учениците, ќе има одговорност!

Наставниците и директорите на училишта да соберат храброст и да се спротивстават на нарачките од раководството на ВМРО-ДПМНЕ, кое единствено се грижи за сопствен спас од одговорност за сторените милионски криминали и злоупотреби.

dbi

17.03.2017

Апсурдите со кои излезе Коневски се уште еден доказ дека и за ВМРО-ДПМНЕ се неопходни промените!

Во услови на над 626.312 иселени луѓе од државата, над 500.000 граѓани кои живеат под работ на сиромаштијата, со контролиран Завод за статистика и Агенција за вработување што намалува невработеност со бришење вработени, само вакво бесмислено оправдување и можел да најде градоначалникот Конески

dbi

16.03.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени