fbpx

Најава, прес-конференција, Јован Митрески, координатор на пратеничката група на СДСМ и коалицијата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 12.5.2022 (четврток) со почеток во 11.45 ч. во прес салата на Собранието на Република Северна Македонија прес-конференција ќе одржи Јован Митрески, координатор на пратеничката група на СДСМ и коалиција.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.