fbpx

Најава, изјава за медиуми, Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 24.6.2022 (петок) со почеток во 11.00 часот во седиштето на СДСМ, прес-конференција ќе одржи Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.