fbpx

Најава, две последователни прес-конференции на СДСМ, Даниела Николова и Љубица Јанчева

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 26.09.2022 (понеделник) со почеток во 11.30 часот во седиштето на СДСМ, две последователни прес-конференции ќе одржат:

– Даниела Николова, пратеничка на СДСМ
– Љубица Јанчева, координаторка на советничката група на СДСМ и коалицијата во Советот на Град Скопје

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Со почит,

Последни вести