fbpx

Најава, прес-конференција, Миле Талески, пратеник на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 27.9.2022 (вторник) со почеток во 11.30 часот во прес-центарот на Собранието на Република Северна Македонија прес-конференција ќе одржи Миле Талески, пратеник на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

 Со почит,

 

Последни вести