fbpx

Најава, прес-конференција на СДСМ, Ненад Коциќ, пратеник на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 29.9.2022 (четврток) со почеток во 10.30 часот во седиштето на СДСМ, прес-конференција ќе одржи Ненад Коциќ, пратеник на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Со почит,

Последни вести