fbpx

Најава, две последователни прес-конференции на СДСМ, Дарко Каевски, Даниела Колева

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 04.10.2022 (вторник) со почеток во 12.30 часот во седиштето на СДСМ, две последователни прес-конференции ќе одржат:

– Дарко Каевски, портпарол и пратеник на СДСМ

– Даниела Колева, пратеничка на СДСМ

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Последни вести