fbpx

Најава, прес-конференција, Мартин Костовски, пратеник на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ве известуваме дека денеска 5.10.2022 година (среда) со почеток во 12:00 часот во прес-центарот на Собранието на Република Северна Македонија, прес-конференција ќе одржи Мартин Костовски, пратеник на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Последни вести