fbpx

Најава, прес-конференција, Ненад Коциќ, пратеник на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 12.10.2022 (среда) со почеток во 11.00 часот во седиштето на СДСМ, прес-конференција ќе одржи Ненад Коциќ, пратеник на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Последни вести