fbpx

Најава, изјава за медиуми, Мартин Костовски, пратеник на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 12.10.2022 (среда) со почеток во 11.20 часот пред седиштето на СДСМ, изјава за медиуми ќе даде Мартин Костовски, пратеник на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Последни вести