fbpx

Најава, прес-конференција, Миле Тлески, пратеник на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 27.10.2022 година (четврток) со почеток во 11:15 часот во прес-центарот на Собранието на Република Северна Македонија, прес-конференција ќе одржи Миле Талески, пратеник на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Со почит,

Последни вести