fbpx

Најава, изјава за медиуми на СДСМ, Љубица Јанчева

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 27.10.2022 година (четврток) со почеток во 12:30 часот во Општина Аеродром кај мостот „Михајло Апостолски“ (близу хотел Русија), изјава за медиуми ќе даде Љубица Јанчева, координаторка на советничката група на СДСМ и коалицијата во Советот на Град Скопје

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Со почит,

Последни вести