fbpx

Најава, прес-конференција, Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 29.10.2022 година (сабота) со почеток во 12:00 часот во седиштето на СДСМ прес-конференција ќе одржи Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Последни вести