fbpx

Најава, прес-конференција на СДСМ, Гордан Шутаров, советник во Советот на Град Скопје

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 30.11.2022 (среда) со почеток во 12.30 часот во седиштето на СДСМ, прес-конференција ќе одржи Гордан Шутаров, советник во Советот на Град Скопје.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Со почит,

Последни вести