fbpx

Најава, Граѓанска трибина на СДСМ „Силно и одлучно кон иднината“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ве известуваме дека денеска 2.12.2022 (петок) СДСМ продолжува со граѓанските трибини „Силно и одлучно кон иднината“ каде заедно со граѓаните разговараме за ефектите од антикризните мерки, резултатите во изминатите 10 месеци, енергетската транзиција, новиот економски план и визијата за напредна и европска држава.

Граѓански трибини ќе се одржат во:

– Илинден, штаб на ОО СДСМ Илинден, почеток 18.00ч. говорник: Перо Костадинов, потпретседател на СДСМ

– Аеродром, СС Јане Сандански-мала сала, почеток 20.00ч. говорник: Сања Лукаревска, заменик претседателка на СДСМ

Го покануваме вашиот медиум да ја проследи трибината.

Последни вести