fbpx

Најава, прес-конференција, Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 10.12.2022 година (сабота) со почеток во 11:30 часот во седиштето на СДСМ прес-конференција ќе одржи Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Со почит,

Последни вести