fbpx

Најава, прес-конференција, Богданка Кузеска, портпаролка на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ве известуваме дека денеска 16.12.2022 (петок) со почеток во 12.00 часот во седиштето на СДСМ, прес-конференција ќе одржи Богданка Кузеска, портпаролка на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Последни вести