fbpx

Најава, прес-конференција, Даниела Колева, пратеничка на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 19.12.2022 (понеделник) со почеток во 11.30ч. во прес-центарот на Собранието на Република Северна Македонија, прес-конференција ќе одржи Даниела Колева, пратеничка на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Последни вести