fbpx

Најава, прес-конференција, Милутин Ристевски, координатор на советничката група на СДСМ и коалицијата во Советот на Општина Аеродром

Facebook
Twitter
LinkedIn

Најава, прес-конференција, Милутин Ристевски, координатор на советничката група на СДСМ и коалицијата во Советот на Општина Аеродром

Последни вести