fbpx

Најава, прес-конференција на СДСМ, Даниела Николова, пратеничка на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 18.1.2023 (среда) со почеток во 11.30 ч. во седиштето на СДСМ прес-конференција ќе одржи Даниела Николова, пратеничка на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Со почит,

Последни вести