fbpx

Смилеска: Буџетот за 2018 обезбедува повеќе пари за капитални инвестиции и проекти во интерес на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеничката Кети Смилеска, на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет на Република Македонија

 

 

 

 

 

 

 

Последни вести