fbpx

Пренос во живо од големиот граѓански митинг митинг во Скопје

Facebook
Twitter
LinkedIn

Пренос во живо од големиот граѓански митинг за живот во Македонија во Скопје на СДСМ и коалицијата 

 

 

 

Последни вести