fbpx

Заедно за правда и праведно општество

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето нa Роберт Алаѓозовски, претседател на Комисијата за култура на СДСМ, на денешниот протест во Битола за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

 

 

Последни вести