Со СДСМ има повеќе за сите, до 15.000 денари поддршка за пензионерите во наредните 5 месеци

Прес-конференција, Лидија Тасевска, пратеничка на СДСМ Почитувани граѓани, Со СДСМ пензионерите имаат повеќе и добиваат повеќе. Новиот, 9-ти пакет антикризни мерки на Владата предводена од СДСМ обезбедува финансиска поддршка за 187.000 пензионери со пониски пензии. Го штитиме животниот стандард на пензионерите и се грижиме за сите. Ветивме пораст па пензиите и континуирана финансиска поддршка и … Продолжи со читање Со СДСМ има повеќе за сите, до 15.000 денари поддршка за пензионерите во наредните 5 месеци