Повеќе за сите: Од 7.200 денари до 10.800 денари финансиска поддршка за 105 илјади ученици за 6 месеци

Соопштение за јавност Почитувани граѓани, Грижата за сите е темелот на нашите мерки и политики со кои создаваме еднакви можности и подобри услови на секој човек. Со новиот, 9 ти пакет антикризни мерки обезбедуваме финансиска поддршка за средношколци и ученици од семејства со месечни примања до 50.000 денари. Помагаме повеќе за надминување на потешкотиите во … Продолжи со читање Повеќе за сите: Од 7.200 денари до 10.800 денари финансиска поддршка за 105 илјади ученици за 6 месеци