Субвеницја до 90%, Повеќе за сите се и мерките за помали сметки на струја за граѓаните и компаниите

Прес-конференција, Дарио Николовски, член на ЦО на СДСМ Почитувани граѓани, почитувани медиуми, 4 милиони евра дневно, наредните месеци се на располагање кон сите граѓани со деветиот пакет антикризни мерки вреден 622 милиони евра, кој опфаќа и конкретни мерки во делот на енергетиката и поддршка на граѓаните за помали сметки за струја. Затоа што СДСМ се … Продолжи со читање Субвеницја до 90%, Повеќе за сите се и мерките за помали сметки на струја за граѓаните и компаниите