Повеќе за сите: Со 32,5 милиони евра владата предводена од СДСМ поддржува 66 проекти во 44 општини

Прес-конференција, Даниела Колева, пратеничка на СДСМ Почитувани граѓани, За СДСМ приоритет број еден се граѓаните и Владата предводена од СДСМ на дело го покажува тоа. Со 32,5 милиони евра Владата предводена од СДСМ дава поддршка за 66 проекти во 44 општини. Без разлика на тоа од кои партии доаѓаат градоначалниците, поддршката се однесува за проекти … Продолжи со читање Повеќе за сите: Со 32,5 милиони евра владата предводена од СДСМ поддржува 66 проекти во 44 општини