Повеќе за сите: Финансиска поддршка до 10.000 денари за ранливите граѓани во наредните 5 месеци

Прес-конференција, Санела Шкријељ, пратеничка Почитувани, СДСМ се грижи за социјално ранливите сограѓани и со дополнителна финансиска поддршка како дел од 9-ти пакет на антикризни мерки. Во услови на продолжени ефекти од енергетската криза и зголемени трошоци помагаме повеќе за надминување на потешкотиите. По 2.000 денари месечно во наредните 5 месеци добиваат над 16.000 наши социјално … Продолжи со читање Повеќе за сите: Финансиска поддршка до 10.000 денари за ранливите граѓани во наредните 5 месеци