Студентите да се пријават за мерката ваучер за превоз од 600-1.200 денари

Прес-конференција, Антонија Тодоровска од СДММ Почитувани млади, почитувани студенти, Во тек е пријавувањето за финансиската поддршка за превоз на студентите која владата предводена од СДСМ ја обезбеди со новиот пакет антикризни мерки. Со мерката 15.000 студенти кои студираат на државните универзитети надвор од место на живеење добиваат ваучер за превоз од 600 денари до 1.200 … Продолжи со читање Студентите да се пријават за мерката ваучер за превоз од 600-1.200 денари