Со СДСМ има повеќе за сите, нови 20 милиони евра поддршка за земјоделците и авансна исплата на субвенциите

Прес-конференција, Трајан Димковски, претседател на Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство на СДСМ СДСМ е партнер на земјоделците и обезбедува повеќе за сите земјоделци. Владата предводена од СДСМ обезбеди нови 20 милиони евра дополнителна поддршка за македонските земјоделци до крајот на годината. За прв пат досега, до крајот на годината започнуваме со авансна исплата на … Продолжи со читање Со СДСМ има повеќе за сите, нови 20 милиони евра поддршка за земјоделците и авансна исплата на субвенциите