fbpx

Михаиолоски од Ѓорче Петров: За сите млади вратите се отворени во СДСМ и заедно ја креираме стратегијата за ,,Најдоброто за нашата општина”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Вечерва, претседателот на СДММ, Марко Михаилоски беше меѓу граѓаните на Ѓорче Петров, каде продолжи работното лето на СДСМ со кое се слуша гласот на граѓаните и заеднички транспарентно се креира новата програмска и кадровска понуда за претстојните локални избори, на кои СДСМ е убедлив фаворит.

Младинските политики на СДСМ овозможија младите за прв пат да имаат официјално лице во општините кон кое може да се обратат за секое прашање од нивен интерес, рече претседателот на СДММ, Марко Михаилоски на маалската средба со граѓаните на Ѓорче Петров, тоа е новитетот на СДСМ, тоа е модерна партија која цело време се менува, модернизира и ги вклучува младите и затоа победува, додаде Михаилоски.

Последни вести