fbpx

Заев е секогаш со народот, денес во Скопје зборуваше за соживот, дезертер е Мицкоски кој побегна од настанот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Зоран Заев е секогаш со народот, меѓу граѓаните. Денеска во Скопје Зоран Заев зборувше за соживот, за придобивките од Охридскиот Рамковен договор, за напредокот на земјата, за концептот едно општество за сите, за политиките кои ја движат татковината напред.

На настанот присуствуваа и државници од земјава и странство. Само Мицкоски избега.

Мицкоски е дизертерот кој бега од се’.

И по 20 години, Мицкоски се уште е заглавени во поделбите на граѓаните.

Во неговото деструктивно делување нема ништо добро и корисно за државата, ниту за која било заедница или наш сограѓанин.

Тоа е ограмна разлика.

Последни вести