fbpx

Најава, прес-конференција на СДСМ, Богданка Кузеска, портпаролка на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 3.8.2022 (среда) со почеток во 12.30 часот во седиштето на СДСМ, прес-конференција ќе одржи Богданка Кузеска, портпаролка на СДСМ.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.