fbpx

Караванот на коалицијата “Заедно напред„ утре ќе биде на средби и трибини во Јегуновце, Теарце и Брвеница, и граѓански митинг во Тетово

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Централниот караван на коалицијата „Заедно напред!“ во текот на утрешниот ден ќе биде на средби со граѓаните на Јегуновце, Теарце, Брвеница и Тетово

Во текот на утрешниот ден (10.04.2019, Среда), заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски ќе биде со граѓаните Јегуновце каде во централното градско подрачје ќе има трибина со граѓаните во 15.30 часот, подоцна во 16.45 часот ќе биде на граѓанска трибина во Теарце (парк, пред општината).

По средбите со граѓаните и граѓанските трибини, Пендаровски во 18.15 часот ќе учествува на граѓанска трибина со граѓаните на Брвеница во централното градско подрачје.

Подоцна, со почеток во 20.40 часот, на градскиот плоштад во Тетово, ќе се одржи централниот настан граѓански Митинг, каде свое обраќања ќе имаат заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски, и претседателот на СДСМ, Зоран Заев, (пренос во живо од овој настан ќе може да проследите на веб страницата на СДСМ и на официјалана фејсбук страница на заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски)

Последни вести