Костадиновска-Стојчевска: Повеќе за сите е и македонскиот јазик во ЕУ, СДСМ има визија за европска иднина

Соопштение за јавност Потпретседателката на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Бисера Костадиновска Стојчевска на трибината „Повеќе за сите!“, која вечерва се одржуваше во Гостивар рече дека СДСМ преку пакетите антикризни мерки има вратено над 2,5 милијарди евра кај граѓаните. -Политиките кои ги креира СДСМ и искрената и вистинска грижа за граѓаните се покажуваат на дело. Само … Продолжи со читање Костадиновска-Стојчевска: Повеќе за сите е и македонскиот јазик во ЕУ, СДСМ има визија за европска иднина