Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Тетово: Се грижиме за најранливите наши граѓани, за да им обезбедиме социјална сигурност

Соопштение за јавност Владата предводена од СДСМ презема мерки со кои ги заштитува најранливите граѓани од ефектите на кризите низ кои поминуваме минатиот период, порача вечерва на трибината „Повеќе за сите!“ во Тетово потпретседателот на СДСМ, Фатмир Битиќи. „Се грижиме за да ги заштитиме најранливите наши граѓани, да им обезбедиме социјална сигурност. Во наредните 5 … Продолжи со читање Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Тетово: Се грижиме за најранливите наши граѓани, за да им обезбедиме социјална сигурност