Михаилоски од трибината „Повеќе за сите“ во Тетово: Со мерките на СДСМ студентите добиваат ваучери за превоз од 600 до 1.200 денари

Соопштение за јавност Со СДСМ младите добиваат повеќе, над 120 илјади ученици и студенти добиваат поддршка во следната половина година преку новиот пакет антикризни мерки кои ги усвои Владата на СДСМ, рече претседателот на СДММ, Марко Михаилоски на трибината „Повеќе за сите“ во Тетово. -15.000 студенти кои живеат надвор од местото на студирање добиваат ваучер … Продолжи со читање Михаилоски од трибината „Повеќе за сите“ во Тетово: Со мерките на СДСМ студентите добиваат ваучери за превоз од 600 до 1.200 денари