Михаилоски од трбината „Повеќе за сите“ во Велес: Со мерките 105 илјади ученици добиваат 1.200 до 1.8000 денари месечно

Соопштение за јавност Со СДСМ младите добиваат повеќе. Преку последниот 9-ти пакет антикризни мерки обезбедивме поддршка за 105.000 млади лица, ученици од основно и средно образование, чии семејства имаат ниски примање до 50.000 денари месечни приходи за период од 6 месеци, до завршување на школската година, рече претседателот на СДММ, Марко Михаилоски, денеска на трибината … Продолжи со читање Михаилоски од трбината „Повеќе за сите“ во Велес: Со мерките 105 илјади ученици добиваат 1.200 до 1.8000 денари месечно