Тренчевска од трибината „Повеќе за сите“ во Гази Баба: 662 милиони евра назад за граѓаните со новите антикризни мерки

Соопштение за јавност Претседателката на Форум на Жени на СДСМ, Јованка Тренчевска денес пред граѓаните на Гази Баба ги објаснуваше мерките од деветтиот пакет на антикризни мерки. Финансиската поддршка е наменета за надминување на потешкотиите во услови на зголемени трошоци на живот, како и продолжените ефекти од енергетската криза и стабилизирање на ценовната криза. -Вие … Продолжи со читање Тренчевска од трибината „Повеќе за сите“ во Гази Баба: 662 милиони евра назад за граѓаните со новите антикризни мерки