Михаилоски од Гази Баба: Повеќе за сите е и мерката на СДММ за субвенциониран студентски оброк кој го користат над 40 илјади студенти

Соопштение за јавност СДСМ по иницијатива на СДММ обезбеди за прв пат мерка за субвенциониран студентски оброк, над 3.300 денари коишто ги добиваат 40.000 редовни студенти, и тоа е повеќе за младите, рече претседателот на СДММ, Марко Михаилоски на трибината „Повеќе за сите“ во Гази Баба. Обезбедивме младински додаток од 3.000 денари на плата за … Продолжи со читање Михаилоски од Гази Баба: Повеќе за сите е и мерката на СДММ за субвенциониран студентски оброк кој го користат над 40 илјади студенти