Ковачевски: Факт е дека нашите граѓани денеска имаат повеќе од она што го имаа со ДПМНЕ

Соопштение за јавност Денес нашите граѓани имаат повеќе од она што го имаа во времето на ДПМНЕ, неспоредливо повеќе, рече претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски на денешната трибина „Повеќе за сите“ во скопски Аеродром. -Ветувањето за 500 евра просечна плата, го исполнивме предвреме, и со износ поголем од ветениот. Денес просечната плата е … Продолжи со читање Ковачевски: Факт е дека нашите граѓани денеска имаат повеќе од она што го имаа со ДПМНЕ