Ковачевски од трибината „Повеќе за сите“ во Аеродром: Со новиот пакет мерки 662 милиони евра насочивме кон граѓаните и фирмите

Соопштение за јавност Се грижиме за сите, донесовме нов пакет антикризни мерки, 9-ти по ред, во вредност од 662 милиони евра за поддршка на ранливи граѓани, ученици, студенти, пензионери, граѓани – корисници на социјална помош, граѓани со посебни потреби, самохрани родители, домаќинства со ниски приходи, земјоделци, компании, потенцираше на денешната трибина „Повеќе за сите“ претседателот … Продолжи со читање Ковачевски од трибината „Повеќе за сите“ во Аеродром: Со новиот пакет мерки 662 милиони евра насочивме кон граѓаните и фирмите