Ковачевски: Европскиот концепт на СДСМ значи поголеми плати и пензии, подобар животен стандард и членство во ЕУ

Соопштение за јавност Европскиот концепт на СДСМ значи поголеми плати и пензии, подобар животен стандард и членство во ЕУ, рече претседателот на СДСМ и премиер, Димитар Ковачевски на денешната трибина „Повеќе за сите“ во скопски Аеродром. -Од едната страна имаме европски концепт предводен од СДСМ кој значи поголеми плати и пензии, подобар животен стандард и … Продолжи со читање Ковачевски: Европскиот концепт на СДСМ значи поголеми плати и пензии, подобар животен стандард и членство во ЕУ